Landschapsfotografie in Limburg

Landschapsfotografie in Limburg

Als je het weidse van de natuur wilt vatten     

Artistieke landschapsfotografie

Artistieke landschapsfotografie

Als je landschappen als een schilderij wilt beschouwen

Macrofotografie in Limburg

Macrofotografie in Limburg

Als je de geheimen van de kleine in de natuur wilt ontdekken

Training Photoshop 1 op 1 online

Photoshop is hét programma voor de professionele fotograaf, ontwerper of beeldbewerker en daarnaast een creatieve bezigheid voor iedereen met liefde voor beeld en fotografie.

Ik werk al ruim 25 jaar met deze krachtige fotobewerking tool en wil graag mijn kennis met je delen. De training geef ik online, via Skype of Google Meet. Geen serie instructievideo’s of dikke boeken, maar een docent die er speciaal voor jou is. De snelste en meest succesvolle wijze van leren!

Leer werken met lagen en aanpassingslagen, verbeteren van het beeld met het witbalans, lensfouten en perspectief corrigeren, foto’s verscherpen en ruis elimineren, lokale aanpassingen uitvoeren en nog veel meer.

De eerste training is minimaal twee uur, daarna kan je de lessen per uur boeken.

 

Reserveer online *

Training Lightroom 1 op 1 online

Je fotografeert graag, maar je foto’s hebben niet de uitstraling die je echt verwacht. Meestal is het de beeldbewerking die flair aan de foto’s geeft. Als Photoshop een stap te ver is, dan geef je Adobe Lightroom een kans!

Lightroom is een krachtig fotobewerkingsprogramma dat afstamt van veel oudere Adobe Photoshop. De naam verwijst naar de oude DOKA (donkere kamer), waarin vroeger analoge filmrolletjes werden ontwikkeld. Hoewel Photoshop veel meer mogelijkheden heeft om beelden te bewerken, je kunt met veel mindere opties je foto’s te optimaliseren.

Wil je je foto’s professioneler laten uitzien, beter leren ordenen en sneller bewerken, volg dan mijn online 1 op 1 training Adobe Lightroom.

Werken met de modules Bibliotheek en Ontwikkelen, het opzetten van een catalogus structuur, globale en lokale aanpassingen, optimaliseren van de belichting, contrast en details, het importeren van foto’s en nog meer komt aan de bod.

Na deze gepersonaliseerde trainingen weet je precies wat de mogelijkheden van het programma zijn, waar alle opties zitten en je een goed georganiseerde Lightroom Bibliotheek hebt met mooie fotobewerkingen. Het zal je passie voor fotografie veel meer motivatie geven.

 

Reserveer online *

 

* Je wordt doorverwezen naar mijn bedrijfswebshop waarin je de workshop per direct kunt reserveren en veilig betalen met iDeal.